Despre noi

Bine ai venit la E&D Cosmetic Line, salonul de frumusețe care dă viață visurilor tale de a avea o piele strălucitoare și o siluetă de invidiat!

Salonul nostru se distinge prin angajamentul față de excelența în estetică și tehnologia de ultimă generație, Eximia Platinum HR77 Anniversary. Cu cele 7 tehnologii revoluționare, suntem mândri să oferim tratamente premium pentru slăbire, remodelare corporală și îngrijire facială, care duc frumusețea la un alt nivel.

Personalul specializat al salonului te va sprijini pe tot parcursul călătoriei către o versiune mai bună a ta. Vei primi aici o abordare empatică, cu grijă și atenție la detalii și soluții personalizate în acord deplin cu obiectivele tale și ținând cont de caracteristicile pielii. Suntem profesioniști în cosmetica facială și corporală și stabilim terapia potrivită în funcție de gradul și tipul de celulită, greutate, țesutul adipos și retenția hidrică.

Gama de servicii E&D Cosmetic Line

Slăbire și Remodelare corporală

Cu rezultate uimitoare de la primele ședințe

Tratamente faciale

Utilizam tehnologie de ultimă generație și atenție pe care o acordăm fiecărui centimetru de piele

Epilare definitivă

Ca tu să te simți mai strălucitoare, mai frumoasă și mai încrezătoare în forțele proprii!

Apelează cu încredere la profesioniștii în frumusețe de la E&D Cosmetic Line

La E&D Cosmetic Line, ne străduim să facem fiecare vizită o experiență memorabilă. Salonul nostru elegant și confortabil este conceput pentru a-ți oferi un refugiu de relaxare, unde poți scăpa de agitația zilnică și te poți dedica în totalitate procesului de îngrijire personală. Atmosfera prietenoasă și profesionistă totodată te va face să te simți confortabil, pe mâini bune, iar serviciile noastre premium îți vor depăși așteptările.

Apelează cu încredere la profesioniștii în frumusețe de la E&D Cosmetic Line și alege tratamentele eficiente cu aparatul revoluționar recomandat de specialiștii în domeniu și de vedete din showbizz-ul românesc!