Tratamente disponibile cu Eximia Platinum HR77 Anniversary

Eximia Platinum HR77
Eximia Platinum HR77

La E&D Cosmetic Line, tehnologia Eximia de ultimă generație se împletește armonios cu serviciile noastre premium, pentru a-ți oferi experiența completă a înfrumusețării. Cu mândrie prezentăm Eximia Platinum HR77 Anniversary, un aparat de slăbire profesional considerat a fi la vârful performanței în tonifierea pielii și remodelarea corporală, cu 7 tehnologii revoluționare menite să redefinească standardele în domeniul esteticii. Eximia ofera urmatoarele tipuri de tratament:

Eximia ofera urmatoarele tipuri de tratament:

Eximia este singurul aparat de estetica corporala cu certificare medicala. Tratamentele Eximia fie ca sunt tratamente cu efect anticelulitic si de redobandire a fermitatii pielii, tratamente de hidratare in profunzime, tratamente de slabit sau de reintinerire si improspatare a tenului au rezultate rapide, uimitoare! 

Tratamentele Eximia te ajută să slăbești și să îți remodelezi silueta, prin tehnologii de ultimă generație: Lipolaser, Radiofrecvență, Endermologie, Ultraporație, Vinoterapie și unde magnetice. La E&D Cosmetic Line îți oferim o experiență personalizată, pentru rezultate optime.

Procedurile de tratament se stabilesc în funcție de obiectivele tale de remodelare corporală și în funcție de o analiză riguroasă a gradului și tipului de celulită, de greutate, de țesutul adipos și de retenția hidrică. Aparatul poate asigura:

Laserporație multipolară cu vibrații, care înlocuiește cu succes liposucția chirurgicală, ajutând la reducerea grăsimilor fără efecte secundare!

Radioporație High Tech, combinația de electroporație și radiofrecvență bipolară, cu rol de stimulare a producției de colagen și elastină în zonele dificile!

EndoRadioMagTM, care oferă efect anticelulitic, lifting instant și detoxifiere!

Te vei bucura de rezultate vizibile încă de la primele ședințe în eliminarea grăsimii, reducerea celulitei, scăderea în cm în jurul abdomenului, coapselor, brațelor, feselor, îmbunătățirea metabolismului celular, o piele mai fermă și mai tonifiată, cu o oxigenare optimă a celulelor.

Vrei o piele mai fermă, mai sănătoasă, cu un aspect întinerit, fără impurități, acnee și pete pigmentare? Apelează la tratamentele faciale revoluționare cu Eximia, cu ajutorul cărora pot obține efecte uimitoare în reîmprospătarea tenului, fără bisturiu, fără durere și fără disconfort!

Aparatul Eximia Platinum HR77 Anniversary propune un concept inovator în terapiile de cosmetică facială, îmbinând 3 tehnologii revoluționare, a căror acțiune sinergică, cu ajutorul cosmeticelor biomoleculare, are ca efect biorevitalizarea și bioregenerarea pielii feței, gâtului și decolteului.

La E&D Cosmetic Line îți oferim: CRIO Ultrasunete și CRIO Electroporatie, alături de soluții de biorevitalizare și biostimulare a pielii de pe față, gât și decolteu.

Poți opta pentru următoarele servicii de vitalizare, împrospătare, reîntinerire și reconturare a feței:

Tratament facial, care include mezoterapie virtuală, radiofrecvență și vacuum facial;

Tratament gușă complet, constând în mezoterapie virtuală, radiofrecvență și vacuum, la care se adaugă un gel eficient în dizolvarea grăsimilor și o mască de calmare;

Tratamentul Magnifica by Eximia, care îmbină 3 tehnologii inovatoare, pentru un efect de biorevitalizare și bioregenerare a feței, gâtului și decolteului.

În universul cosmetic de la E&D, fiecare procedură devine o călătorie personalizată către frumusețea și strălucirea tenului și o siluetă conturată. Cu Eximia Platinum HR77 Anniversary, posibilitățile sunt nelimitate, iar rezultatele sunt vizibile încă de la primele ședințe. Prin proceduri simple, nedureroase și neinvazive, descoperi cum poți transforma visul de a avea un corp sculptat și un chip tonifiat, în realitate.

Galerie before&after